Denna sida använder sig av Cookies, som du godkänner genom att acceptera. Läs vår integritetspolicy
Acceptera

Samarbete

Tillsammans med IKEA förverkligar vi ditt drömkök

Vi har arbetat tätt tillsammans med IKEA under 10 år vilket 2019 resulterade i förtroendet att bli servicepartner och leverantör åt det multinationella företaget. Samarbetet innebär även att vi får vara med och leda utvecklingen framåt. Idag ligger vi i topp för utvecklingen gällande servicepartners där vårt koncept och arbetssätt just nu implementeras i övriga Sverige.

Tryggt och smidigt

Tillsammans med IKEA säkerställer vi bästa kvalitet på utfört arbete. Vi är med dig hela vägen från köksplanering till installation; vi mäter, förbesiktigar, planerar, designar och installerar så att du kan slappna av. Vi arbetar alltid strukturerat, noggrant och effektivt för att du ska känna att hela renoveringen känns smidig och trygg. Hela processen börjar med att du bokar ett planeringsmöte på ikea.se.

Mätning

Mätning är en del av servicen och innebär att vi kommer hem till dig och mäter och görs för att du ska få alla mått som behövs för en digital ritning. På så vis kan vi hjälpa dig på bästa sätt.

Planering

Vi hjälper även till med planeringen av ditt nya kök. Detta kan göras online, på plats i varuhuset eller hemma hos dig. När din ritning är klar hjälper vi dig med beställning, finansiering, leverans och installation.

Vill du även ha hjälp med hantverkshjälp för el, VVS, tapetsering, kakelsättning mm, beställer du det i samband med att förbesiktningen utförs.

Förbesiktning

Innan installationen av ditt nya kök behöver en förbesktning göras. Förbesiktningen utförs på plats hemma hos dig och ger dig en bekräftelse på att mätningen utförts korrekt. Nu är alla produkter redo att installeras och monteras utifrån den framtagna köksritningen.

Installation

Vill du ha hjälp att montera och installera ditt nya kök så gör vi det åt dig! Vårt team består av många olika expertiser, så som konstruktörer, plattsättare, VVS-montörer, elektriker och målare, för att du ska få den hjälp du behöver och kunna känna dig trygg hela vägen.