Denna sida använder sig av Cookies, som du godkänner genom att acceptera. Läs vår integritetspolicy
Acceptera

Teamet

Att jobba hos oss

Är du intresserad av att jobba hos oss? Vi på Kök & Inredning är ett positivt och drivet gäng som ständigt strävar efter ett trivsamt och tryggt arbetsklimat.

Vi är ett team som jobbar mot samma mål

Hos oss på Kök & Inredning samverkar vi för en trivsam, stimulerande och säker arbetsplats. Vi värdesätter varaktiga, starka och respektfulla relationer mellan all personal. Vi ser till att alltid ha en säker och sund arbetsmiljö och vi erbjuder kompetensutveckling.

En trivsam arbetsplats

Tillsammans upprätthåller vi en god företagskultur som präglas av respekt, positivitet och energi. Vi är ett team som strävar mot samma mål. För att lyckas är det viktigt att ha kul och trivas under tidens gång, då det avspeglar sig i vårt arbete.

Skydd och säkerhet

Vi värnar om vår personal och prioriterar därför skydd och säkerhet högt. Vi följer arbetsmiljöverkets regler och krav och prioriterar ordning och reda för att upprätthålla högsta säkerhet på alla våra arbetsplatser. För att du ska känna dig trygg på din arbetsplats jobbar vi ständigt med att genomföra förbättringar i vårt skydd- och säkerhetsarbete.

Utvecklingsmöjligheter

Vi är övertygade om att utveckling och ny kunskap är en bidragande faktor till att trivas och känna sig stimulerad. Därför erbjuder vi alla våranställda möjlighet till vidare utbildning.

Frihet under ansvar

Att arbeta hos oss på Kök & Inredning innebär frihet under ansvar där du har stora möjligheter att själv planera dina uppdrag. Är du positiv med hög social kompetens, självgående, noggrann och kvalitetsmedveten kanske du är vår nästa rekrytering.

Här kan du läsa mer om vilka lediga tjänster vi har just nu.

Ett sammansvetsat team som hjälper dig hela vägen

Vår målsättning är att skapa ett lyckat resultat där du alltid känner att det är tryggt och pålitligt att arbeta med oss. För att lyckas med detta har vi lagt stort fokus på ett stabilt och sammansvetsat team med hög yrkesskicklighet .