Denna sida använder sig av Cookies, som du godkänner genom att acceptera. Läs vår integritetspolicy
Acceptera

våra tjänster

Vi kan hjälpa dig med mer än ett köksbyte

Vi är nischade inom renoveringar och nybyggnationer av kök där vi hjälper till med allt från planering till installation. Vi garanterar att ett köksbyte hos oss innebär en enkel resa för dig.

Hela vägen från planering till lysknappar

Du kan räkna med att vi finns där från planering och bortforsling av ditt gamla kök, ända till montering av sista lysknappen i ditt nya. För att vi ska kunna ta hand om allt genom hela processen har vi satt ihop ett team bestående av olika expertiser.

Expertiser

Ett kök är mer än en stomme. Vi tar hand om allt! Läs mer om våra olika expertiser.

Konstruktör
Om väggar behöver rivas eller flyttas kan en konstruktör behöva räkna på hållbarheten. Vi jobbar tätt med konstruktörer och hjälper dig att komma i kontakt med dem då det behövs.
Designer
Våra designers hjälper dig att planera ditt kök, både gällande utseende och funktion. Designern arbetar tätt tillsammans med våra konstruktörer för att allt ska fungera tillsammans med de ritningar och beräkningar som gjorts.
Montör
Våra montörer hjälper till med både demontering av ditt gamla kök och montering av ditt nya. Våra montörer kan också hjälpa till med tillhörande snickerier och golvläggning.
Plattsättare
Våra plattsättare monterar bland annat kakel, klinker, mosaik och konstbetong på både väggar och golv.
vvs-montör
Vid köks- och badrumsrenoveringar hjälper vi också till med VVS. Våra monter sköter bland annat installation av kranar, rör, vatten och värme.
elektriker
Våra elektriker finns på plats för att installera bland annat vitvaror, belysning, uttag, strömbrytare och fläktar.
Målare
Vid köks- och badrumsrenoveringar finns också våra målare tillgängliga för att ytbehandla, måla och tapetsera önskade ytor.