Denna sida använder sig av Cookies, som du godkänner genom att acceptera. Läs vår integritetspolicy
Acceptera

Vår process

Vi gör ditt köksbyte enkelt

Vägen till ditt drömkök ska vara enkel och bekymmersfri. Därför finns vi med dig under hela processen och gör ditt köksbyte så smidigt som möjligt.

Inte svårare än "ett-två-tre"

Vägen till ditt nya kök kan sammanfattas i tre steg – planering, förarbete och montering. Svårare än så är det faktiskt inte. Efter att du bokat och haft ett planeringsmöte kan du lugnt lämna över resterande delar av renoveringen till oss.

1. Boka ett möte

Du börjar med att boka ett planeringsmöte på IKEA. Därefter får du ett bekräftelsemejl med information om processen.

2. Vi hjälper till med förarbetet

När köksplaneringen är gjord hjälper vi dig med uppmätning av ditt nya kök. Det är viktigt att alla mått blir rätt och då vi ansvarar för måtten kan du känna dig trygg i att rita upp ditt kök i IKEAs planeringsverktyg. Självklart finns vi även här om du vill ha hjälp med att rita upp ditt nya kök. Även en förbesiktning ska göras innan vi installerar köket och denna bokas i samband med planerad installation.

3. Vi monterar, städar och lämnar dig med ditt drömkök

När måtten är tagna, köket är uppritat och förbesiktningen är gjord är det dags att installera ditt nya kök. Kök & Inredning har monterat över 800 IKEA-kök så du kan vara trygg med att allt installeras och monteras korrekt.

Installationen innebär:

  • Montering av köksstommar
  • Installation av vitvaror
  • Montering av bänkskiva (är det sten eller kompositskiva så utförs tjänsten av tillverkaren, som har stor erfarenhet av IKEAs bänkskivor).

Du bokar tid för installationen på köksavdelningen i ditt varuhus eller på IKEAs kundservice på:

0775-700 500. Boka via Ikea.

Utöver köksinstallationen kan vi även hjälpa dig med andra moment som kommer med en köksrenovering, du kan läsa om dem här!

Vår process

En trygg partner genom hela processen

Med många års erfarenhet i branschen och med gedigen kunskap inom området, är vi din trygga partner under hela renoveringen. Vi finns där från planering till installation.

Våra tjänster