Denna sida använder sig av Cookies, som du godkänner genom att acceptera. Läs vår integritetspolicy
Acceptera

Från tanke till verklighet

Vi hjälper er hela vägen

Vi förverkligar dina köksdrömmar

I över 20 år har vi hjälpt privatpersoner att förverkliga sina köks- och badrumsdrömmar. Med lång erfarenhet har vi byggt upp en stor kunskaps- och idébank för att skapa det kök och badrum som passar just dig. Vi är specialister i branschen och hjälper dig att gå från tanke till verklighet.

Vi är ett team med bred kompetens och expertis inom flera områden vilket ger oss möjlighet att sköta alla delar av renoveringen. Det innebär kortare ledtider och en snabbare renoveringsprocess.

Sedan 2013 har vi arbetat tätt tillsammans med IKEA och idag är vi deras största servicepartner och leverantör. Tillsammans säkerställer vi bästa kvalitet på allt vårt arbete.

Du hittar oss runt om i landet

Kök & Inredning finns på flera orter runt om i Mellansverige.

  • Sälen
  • Gävle
  • Jönköping
  • Karlstad
  • Örebro
  • Borlänge
  • Linköping
Kök och inredning

Helhetslösningar inom köksrenovering

Vi har lång erfarenhet av helhetslösningar inom köksbyten och du kan vara trygg i att arbetet utförs korrekt och effektivt med högsta kvalitet. Vi hjälper dig att skapa det kök du önskar – från ritning till färdigt kök.

Våra tjänster

IKEA

Så fungerar vårt samarbete med IKEA

Under 10 år har vi haft ett tätt samarbete med IKEA och 2019 fick vi förtroende att bli en leverantör och servicepartner åt det globala företaget.

Läs mer om samarbetet

Ett sammansvetsat team som hjälper dig hela vägen

Vår målsättning är att skapa en bra arbetsmiljö för ett lyckat resultat. Du som kund ska alltid känna att det är tryggt och pålitligt att arbeta med oss och därför ligger stort fokus i att ha ett stabilt och sammansvetsat team med hög yrkesskicklighet.