Denna sida använder sig av Cookies, som du godkänner genom att acceptera. Läs vår integritetspolicy
Acceptera

Jobba hos oss

Snickare

Om oss

Kök & Inredning AB monterar kök och badrum med känsla och finess. Vi är ett expansivt företag på frammarsch där vi på kort tid har tagit stora marknadsandelar inom kök och badrumsrenovering med vårt unika koncept – snabba, säkra montage till rätt pris med färdiga lösningar. Fokuset ligger främst på att hjälpa kunderna att hitta rätt tjänster som passar deras intressen och behov.

Vår vision är att både våra kunder och vår natur ska bli vinnare av de lösningar vi säljer och monterar och att vi ska bli en ledande aktör i Sverige inom försäljning av kompletta köks- och badrumslösningar. Tack vare lång erfarenhet från den privata marknaden, köks- och badrumsrenoveringar samt ett långt samarbete med IKEA förutspås vi, med goda recensioner, bli en ledande aktör i landet. För att detta ska vara möjligt så måste vi ha personal som trivs med att gå till jobbet varje dag, det blir en miljö som vi vill att du är med och skapar. Vårt mål är att du ska känna att det är kul att gå till jobbet varje dag

Vi har filialer i Karlstad, Örebro, Borlänge, Linköping, Norrköping, Jönköping. Vi söker nu framför allt personal som kan jobba runt Karlstad, Borlänge Gävle, vi jobbar i hela Mellansverige. Tjänsten kräver att du ska kunna jobba självständigt. Du ska ha mångårig erfarenhet av kök- och badrumsrenovering. Som anställd på Kök & Inredning får du en pålitlig och omtänksam arbetsgivare med ordning och reda i alla led.

Om dig

 • Vi söker dig som har förmågan att driva på ett projekt och nå mål.
 • Du är social och strukturerad och som har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Du är bekväm med kundbemötande och skicklig som hantverkare.
 • Du är självgående med minst fem års erfarenhet inom yrket.
 • Har du tidigare erfarenhet av köksmonteringar är det mycket meriterande.

Din profil

 • Språkkrav: svenska
 • Körkort: B
 • Meriter: arbetslivserfarenhet, plattsättning, vana att driva egna projekt

Dina arbetsuppgifter

Vi söker snickare/plattsättare som är flexibel och kan göra en del andra arbetsuppgifter om så krävs. Jobbet hos oss innebär ett varierat arbete med mycket kundkontakt. Dina arbetssysslor består främst av monteringar av kök och badrum, men då vi alltid levererar en helhetslösning för kund ingå allt som hör till, så som golvläggning och målning.

 • Du kommer åka på reklamationsärenden åt IKEA, bygga om i IKEAs olika varuhus, sköta om fastigheter.
 • Du kommer även att vara med att förproducera material till våra projekt i olika IKEA-varuhus på vårt snickeri.
 • Vidare säkerställer du montagen och dess kvalitet samt håller en tät kontakt med kunden ända fram till slutbesiktning sker.
 • Vid eventuella ÄTA-arbeten eller reklamationsarbeten skall detta slutföras på plats hos kund i samband med slutbesiktningen.
 • Då rollen innebär ett stort ansvar och egen planering måste du kunna hantera flera projekt samtidigt och kunna planera dina arbetstider utefter kundens behov.
 • Resor i tjänsten förekommer dagligen då våra kunder finns inom hela länet. Även resor utanför länet med övernattning förekommer.
 • Arbetsplatserna är varierade då vi jobbar mycket med IKEA Sverige AB där vi dels bygger om i deras varuhus, bygger deras kök och badrum, dels har hand om deras reklamationer och fastigheter.

Om anställningen

Lön: fast månads-, vecko- eller timlön

Sökande som inte uppfyller kraven undanbedes, vi svarar endast på ansökningar som uppfyller kraven i denna annons.

Varmt välkommen till oss på Kök & Inredning AB
Har du frågor om tjänsten?
Alex Hultgren
svarar på:
0722020326alex@bytakok.se
Ansökan
Ansök genom att skicka ditt CV
Ansök här